Hírek

Egy valóban hasznos ajándékötlet
2016-10-03 08:56:48
Kategória: Hírek

Virág, desszert, étkészlet? Vagy inkább valami személyes? Adjon  olyan ajándékot, melynek használati értéke van, és valóban örülnek neki. Most egy év ingyen!

 


Adjon egy valóban hasznos ajándékot rokonainak, barátainak, vagy akár saját magának. Használja ki az élet minden területén azokat az előnyöket, melyeket a saját domain névhez létrehozott e-mail cím jelent. Legyen szó karrierről, tanulásról, vagy hivatalos ügyintézésről.

Aktuális akciónk keretében minden személynevet tartalmazó domain esetében egyetlen évnyi tárhely díjat, és a domain regisztráció költségét számlázzuk, valamint ajándékba adunk egy újabb évnyi fenntartási szolgáltatást. Így Ön a mindössze 4826 Ft éves díjért a regisztráció dátumától számított két évnyi szolgáltatást kap.

Mi a teendője ha meglepne valakit domain névvel?

  • Írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt visszahívjuk.
    Egyeztetjük Önnel a megajándékozott személy adatait, és elkészítjük Önnek a 4826 Ft-ról szóló számlát.
  • Az összeg beérkezésekor névre szóló Ajándékutalványt küldünk a megajándékozott személynek, majd telefonon is megkeressük. Neki csupán a szükséges dokumentumokat kell aláírnia, és már kész is.
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Ennyi

Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 9999 771-es számon, vagy irja meg telefonszámát nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, és felhívjuk Önt.
A cikk képei: