Hírek

Mobiltelefon és a tárhely.
2016-01-12 09:37:47
Kategória: Hírek

 

 


 

A mai okostelefonok valójában már zsebben hordott számítógép-kamera-fényképezõgép-gps-házimozi kombinációk. Nézzük mi a teendõnk ha telefonunk tárhelye megtelt, sehol egy számítógép, vagy adatkábel, de van rendes tárhely a birtokunkban a Domain Regisztráció Kft szerverén.

 


 

 Ekkor ugyanis nagyon kedvezõ helyzetben vagyunk. Nincs másra szükség mint hogy tudjuk a Domain Regisztráció Kft szerevrén bérelt tárhelyünk elérési adatait (ftp kiszolgáló, felhasználónév, jelszó) és egy ftp kliens programra a telefonunkon.
Androidos telefon esetében például az ANDFtp nevû ingyenes alkalmazásra. A fõképernyõn hozhatunk létre különbözõ profilokat a különbözõ FTP tárhelyeinkhez amiket el akarunk érni. A general fülön a csatlakozáshoz szükséges adatokat vihetjük be, hoszt címe, kapcsolat típusa (ez legtöbbször sima ftp egy átlag usernél), kapcsolódási port, név és jelszó, valamint a helyi és a távoli kezdõkönyvtár. Ez korrekt konfigurálhatóság, többre egy telefonon nem is nagyon van szükség.

Ezután már menthetjük is megtelt telefonunkról a képeket, videókat (ezek foglalják a legtöbb helyet) a tárhelyre, bárhol is vagyunk. Vonaton, az állatkertben fóka show-t nézve, vagy szülõi értekezleten.A cikk képei: