Hírek

Ki lát a jövőbe?
2019-06-05 11:18:59
Kategória: Hírek

A válasz a fenti kérdésre az hogy senki. Azonban egyik legjobb emberi tulajdonságunk, hogy gyermekeinknek mindig e legjobb, legszebb jövőt képzeljük el. De mi történik ha valóban híres lesz? Ma már időben gondolni kell gyermekeink, vagy akár saját magunk nevének lefoglalására, mert lehet hogy akkor már késő lesz.A saját nevünk domain regisztráció -ja ma fillérekbe kerül, míg esetleg évek múlva, amikor gyermekünk híressé válik, és egy szemfüles rajongója lefgolalja előlünk a domain nevét milliós költség is lehet.


Ezernyi okot tudunk felsorolni amellett, miért fontos saját nevünk, vagy akár családunk számára egy domain név lefoglalása.

Ha gyerekeknek szeretnénk érvelni azt mondanánk, milyen menő hogy az embernek saját nevével ellátott e-mail címe van nem pedig gamil vagy freemail címet használ. Jól mutat ez az iskolában a beküldendő anyagok esetében, és a jövőben az álláspályázatoknál.

Ha fiatalokat szeretnénk meggyőzni ennek a domain regisztráció -nak a fontosságáról, ugyanezt elmondhatjuk nekik is  -még jobban meg is fogják érteni - hozzátéve azt, hogy a saját domain segítségével legfontosabb képeiket biztonságban tárolhatják, mert bár most az Instagram a menő, de ahogy nem volt Insta tizenöt éve, lehet hogy nem lesz tizenöt év múlva is, és akkor hiányozni fognak az oda feltöltött képek. Míg a saját tárhelyre mentett képek - többek között rendszeres biztonsági mentéseinknek köszönhetően - örökre megmaradnak.

Egy felnőttet pedig valószínűleg meg sem kell győznünk erről. Egy saját vagy akár családi domain esetén mindenkinek lehet saját e-mail fiókja, és a családi képeket egy teljesen zárt közösségben lehet megosztani. Nem kell megmutatni a nagyszülőknek az Instagram használatát, vagy külön emiatt beregisztráltatni őket a Facebookra. Minden szülinapi kép egy helyen lehet, ahova akár a család kedvenc receptjei, a gyerekek bizonyítvány eredményei, vagy a család legújabb tagjainak első képei felkerülhetnek. És valóban az látja akire tartozik.

Mint például ennek a családnak az esetében: http://www.duggarfamily.com/

Készítettünk egy külön oldalt a család domain regisztráció tudnvalóiról, ahol nem csak a szükséges tudnivalókat találja, hanem kedvezményes csomagjaink közül is választhat.

Kérdései esetén pedig kollégáink állnak rendelkezésére a 20 9999 771-es telefonszámon.

A Család domain menüpontunkat IDE KATTINTVA találja.A cikk képei: