Hírek

Régi úton csak régi helyekre juthatunk
2019-10-21 12:29:36
Kategória: Hírek

Ma már természetesnek számít, hogy egy vállalkozás indításakor rögtön megtörténik a domain regisztráció és a tárhely bérlés. Weboldal is készül a modern vállalkozás számára, de ez mostanában már nem elég. Mutatjuk mire érdemes figyelni ezeken kívül.


Ma kétség kívül a legfontosabb a weben jelen lévő cégeknek, hogy minél előkelőbb helyen szerepeljenek a Google találati listáján.

Éppen ezért a domain regisztráció alkalmával nem elegendő lefoglalni a cég nevét (Pl Kirxkrax Kft-nek a krixkrax.hu-t) hanem olyan beszédes domaint is érdemes levédetni, mely a cég szolgáltatásához kacsolódik. Például ha a Krixkrax Kft autók szervízelésével foglalkozik akkor javasolt az autoszerviz-krixkraxkft.hu domain foglalása, hiszen az internethasználók az adott szolgáltatásra (autószervíz) keresnek ajd, nem a cég nevére. A Google pedig kereséskor előtérbe helyezi azokat a domaineket, melyek nevében megtalálható a keresőszó is.

Ugyanilyen fontos az oldal biztonsága, vagyis az SSL tanúsítvány beszerzése a domain névhez. Ezt szintén figyelembe veszi a Google.

A táblagépe, okostelefonokkorában elengedhetetlen, hogy ahonlap mobilbarát, úgynevezett reszponzív változatban készüljön.

És végül - de nem utolsó sorban, hiszen a felsorolást sokáig folytatni lehetne - nagyon fotos a tartalom menedzsment, vagyis, hogy honlapunkon rendszeres időközönként új, releváns tartalmak jelenjenek meg.

Első olvasatra talán soknak tűnnek ezek a szempontok, de mindegyik egyaránt fontos. Ha bármelyikkel kapcsolatban kérdése merül fel, hívjon minket elérhetőségeinken.

 A cikk képei: