Hírek

Itt az év legnagyobb akciója!
2018-09-17 08:55:20
Kategória: Hírek

Ma indul, és december 31-ig tart Időgép promóciónk melynek keretében minden idei akciónkat újra elérhetővé tesszük.
Rendelje meg akár az ÖSSZES* akciós szolgáltatásunkat!


Emlékeztetőül: az alábbi kedvezményeket biztosítottuk Ügyfeleinknek 2018-ban:

Ingyen SSL tanúsítvány.

A Google keresőoptimalizálás, összetett, bonyolult, és időigényes folyamat. Mi most egy olyan megoldást kínálunk melyet a
Google kiemelten vesz figyelembe a rangsorolásnál, beállítani pedig egy nap alatt lehet.

Ez a megoldás az SSL tanúsítvány alkalmazása, vagyis egy hivatalos igazolás arról hogy az Ön domain neve biztonságos kapcsolaton keresztül elérhető.

Az SSL tanúsítvány megszerzésével nem csupán azt éri el, hogy a böngészőkben oldala biztonságosnak minősített https kapcsolattal jelenik meg, de fontos kulcsszavaira is előrébb kerülhet a Google találati listáján, mivel a biztonságos oldalakat a kereső előrébb sorolja.

Ingyen SSL tanúsítványt állítunk be egy év időtartamra minden új domain megrendelés mellé amihez Start vagy annál nagyobb tárhelyet rendel.


Ingyen domain név regisztráció!

Rendeljen Start vagy annál nagyobb tárhelyet, és 1 darab .hu domain nevet ingyen regisztrálunk Önnek.

A megrendeléshez szükséges dokumentumokat innen töltheti le.


50% kedvezmény megnövelt e-mail tárhelyre

Napjainkban elengedhetetlen, hogy legfontosabb e-mailjeinkhez bárhonnan hozzáférjünk. Legyen szó üzleti útról, nyaralásról, vagy akár egy egyszerű tárgyalásról. Leveleit hosszú távon tárolhatja szerverünkön megfelelő méretű e-mail tárhellyel.
E-mail fiókját most tízszeres méretűre, 1 Gb-osra módosíthatja 50 % kedvezménnyel.
Így az első évben mindössze havi 250 forintért veheti igénybe kényelmi szolgáltatásunkat.
A számlázás éves periódusban történik. A szolgáltatás díja az első évben 3000 Ft+áfa/év, a második évtől 6000 Ft+áfa/év


50% ssl akció

Nincs szüksége új tárhelyre, és domainre, de olcsó SSL tanúsítványt szeretne? Meglévő - és általunk regisztrátori kezelésben álló - domainjeihez 50% kedvezménnyel rendelhet SSL tanúsítványt.
Így az első évben a tanúsítványért mindössze 5000 Ft+áfát kell fizetnie. Az összeg tartalmazza a tanúsítvány beszerzését, beállítását a domain névbe, valamint a teljes authentikáció menedzselését is.


70% kedvezmény Weboldal elemzés árából

Átlátható, könnyen értelmezhető, több mint 10 oldalast elemzést készítünk Önnek.
Tudja meg Ön is könnyedén, mi kell ahhoz, hogy weboldala jobban teljesítsen a Google találati listáján.

Rendelje meg ma 70% kedvezménnyel 4 200 Ft+Áfa díjért elemzésünket, mely a technikai paramétereken túl, a tartalomra, és a kiemelten fontos tartalom menedzsmentre is kiterjed.
Az elkészített értékelést  pdf formátumban juttatjuk el Önnek, így a benne javasolt változtatásokat akár azonnal elvégeztetheti.


Tartalom menedzsment akció!

A weboldalak leginkább elhanyagolt területe a tartalom menedzsment, mely a Google szempontjából napjainkban viszont az egyik legfontosabb terület. A rendszeresen, tematikusan frissülő weboldalak a Google számára is vonzóbbak.
Tudjuk, nem mindenkinek van ideje arra, hogy honlapján rendszeres, friss tartalmat publikáljon, ezért ezen akciónk keretében, erre a problémára kínálunk megoldást.

A tartalom menedzsment szolgáltatás keretében keresőoptimalizált, tematikus tartalmakat írunk honlapjára heti rendszerességgel.

Rendelje meg legalább 1 évre tartalom menedzsment szolgáltatásunkat, és akciónk keretében ingyenesen bekötjük az ehhez szükséges programot weboldalába.
Amennyiben weboldala már alkalmas hírek, cikkek megjelenítésére első éves díj összegéből 20% kedvezményt adunk.


50% kedvezmény a weboldal készítés árából!

Elavult weboldallal rendelkezik? Cserélje most, modern mobiloptimalizált honlapra, és spórolja meg a weboldal készítés felét!

- Egyedi designt tervezünk Önnek
- Modern adminisztrációs felületet biztosítunk, így Ön könnyedén írhatja át a tartalmakat, vagy bővítheti a menüpontokat.

50%-ot kedvezményt kap a készítési költségekből,  amennyiben 1 évre megrendeli a készülő weboldal mellé tartalom menedzsment szolgáltatásunkat is.
Ebben az esetben mi írunk hasznos tartalmakat az Ön oldalára heti rendszerességgel úgy, hogy az a Google számára értékes tartalom legyen.


Ingyen tárhely akció!

Ingyen kapja meg 3Gb-os Mester csomagunkat, amennyiben olyan weboldalkészítését bízza ránk melybe webáruházat kell építenünk, vagy amihez Tartalom menedzsment szolgáltatást rendel legalább 1 évre.


A szolgáltatás megrendeléséhez írjon az info@domainregisztraciokft.hu címre, vagy hívja kollégánkat a 20 9999 771-es telefonszámon.

*Több kedvezmény megrendelése sesetén egy adott termékre, vagy szolgáltatásra az Önnek kedvezőbb akciót vesszük figyelembe.

 

 

 A cikk képei: