Hírek

Kifelejtett valakit az ajándékozási listáról?
2016-12-15 08:38:09
Kategória: Hírek

Előfordul az ilyen, és a gond nem is az, hogy megvegyük az ajándékot, hanem hogy találjunk valamit ami igazán egyedi és hasznos. Nos ezt a terhet levesszük a válláról. Kattintson csak ide!


 

Adjon egy valóban hasznos ajándékot rokonainak, barátainak, vagy akár saját magának. Használja ki az élet minden területén azokat az előnyöket, melyeket a saját domain névhez létrehozott e-mail cím jelent. Legyen szó karrierről, tanulásról, vagy hivatalos ügyintézésről.

Aktuális akciónk keretében minden személynevet tartalmazó domain esetében egyetlen évnyi tárhely díjat, és a domain regisztráció költségét számlázzuk, valamint ajándékba adunk egy újabb évnyi fenntartási szolgáltatást. Így Ön a mindössze 4826 Ft éves díjért a regisztráció dátumától számított két évnyi szolgáltatást kap.

Mi a teendője ha meglepne valakit domain névvel?

  • Írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt visszahívjuk.
    Egyeztetjük Önnel a megajándékozott személy adatait, és elkészítjük Önnek a 4826 Ft-ról szóló számlát.
  • Az összeg beérkezésekor névre szóló Ajándékutalványt küldünk a megajándékozott személynek, majd telefonon is megkeressük. Neki csupán a szükséges dokumentumokat kell aláírnia, és már kész is.
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Ennyi

Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 9999 771-es számon, vagy irja meg telefonszámát nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, és felhívjuk Önt.A cikk képei: