+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

Család domain

Az alábbi kereső segítségével ellenőrizheti, hogy a regisztrálni kívánt domain szabad-e:

 

A legfontosabb egy ember számára a család, egy szülő számára pedig a gyermek.
Amikor gyerekünk születik, reménykedünk, sőt kívánjuk neki, hogy boldog, szerencsés élete legyen mind magánéletében, mind leendő karrierjében.

És valóban! Nem tudhatjuk melyik kisfiúból lesz a következő Lionel Messi, vagy melyik kislányból a jövő Hosszú Katinkája vagy Sir Stephen Hawkingja.

Éppen ezért fontos, hogy gyermekünk nevét domainként (vagyis internetes címként) is lefoglaljuk még időben.

Igen, jól olvasta, Ön igényelhet saját vagy gyermeke nevének megfelelő domain nevét.

A Domain Regisztráció Kft speciális családi csomagjainak segítségével Ön már most megalapozhatja gyermeke internetes jelenlétét.

A világ több részén már népszerű trendként elterjed domain foglalás, nem csupán azért hasznos, hogy levédjük a jövőre nézve gyermekünk internetes elérhetőségeit, hanem hogy a tudatosan készüljünk az Ő profi webes kommunikációjára. A jövő az interneté, de gyermekeink már ma használják az iskolában a netes kommunikációt.

Gondoljon csak bele, mennyivel ’menőbb’ egy kovacscucu99@gmail.com fiók helyett, ha iskolai anyagait például a kovacsbarnabas@kovacsbarnabas.hu címről küldi be tanárainak.
Ez az előny pedig sokszorozódik egy állas pályázatnál. Ha Ön kollégát keresne, vajon melyik e-mail cím lenne megnyerőbb a fentiek közül?

Ne habozzon tehát, foglalja le most saját, vagy gyermeke domain nevét, vagy akár egész családja családi domain nevét.

Nevét akár nemzetközi domain formájában is lefoglalhatja, vagy létrehozhat .family kiterjesztésű domain nevet is, így akár az egész család egy domaint használhat. Tehát például a Smith család lefoglalhatja a smith.hu vagy smith.family domain nevet. Ebben az esetben a család minden tagjának lehet @smith.hu vagy @smith.family kiterjesztésű e-mail fiókja, mely független bármely szolgáltatótól.

Kérdései esetén hívjon minket a 06 20 9999 771-es telefonszámon

Kedvezményes csomagjaink(nettó árak):

Fontos tudnivalók:
Személynévvel megegyező domaint kizárólag a személynév viselője regisztrálhat. Tehát a pirosaladar.hu domaint kizárólag Piros Aladár igényelheti. Ettől az Internet Szolgáltatók Tanácsa egy esetben tekinthet el:

Az igénylő kiskorú, (aláírásra nem képes vagy személyi igazolvánnyal nem rendelkezik). Ebben az esetben valamelyik szülő igényelheti a domaint a Születési anyakönyvi kivonat bemutatásával.

Megrendelés menete:

Kérjük töltse le IDE KATTINTVA a domain regisztrációs nyomtatványt.

A domain igénylőlap kitöltésénél ügyeljen a következőkre:

Magánszemélyként személyi igazolvány számot adjon meg az adószám rovatban
A technikai és adminisztratív kapcsolattartóhoz kizárólag az igénylő személy írható be
Szintén töltse le IDE KATTINTVA a Magánszemély nyilatkozatot, melyet kitöltés után tanúkkal is írasson alá.
A kitöltött dokumentumokat bescannelve küldje el részünkre az info@domainregisztraciokft.hu címre.


Amennyiben a domaint kiskorú gyermekének Ön igényli (Ön lesz a domain tulajdonosa), kérjük Születési anyakönyvi kivonatot is scanneljen be.

A dokumentumok befogadását követően ellenőrizzük azokat, majd számlát küldünk az Ön által választott éves díjról. A regisztrációt a számla beérkezésekor elindítjuk, és létrehozzuk az Ön hozzáférését is tárhelyéhez.