Hírek

Hasznos ajándék, aminek minden gyerek örül!
2016-10-05 09:01:55
Kategória: Hírek

Ma már ott tartunk, hogy a gyerekeknek is e-mail címre van szüksége. Tanuláshoz, közösségi élethez, okos eszközökhöz gyakorlatilag mindenhez. Vajon mi legyen a gyerek e-mail címe? Tudunk egy megoldást, ami miatt a többi srác irigyelni fogja az Ön gyermekét, aki Önre fog felnézni emiatt! Kattintson!


Nincs más teendője, mint megajándékozni gyermekét a saját nevére szóló domain névvel. Tehát ha Kovács Szilviának hívják a szemünk fényét akkor a kovacsszilvia.hu domaint kell megvennie neki, és így olyan címe lehet (pl kovacsszilvia@kovacsszilvia.hu) ami igazán jól mutat a gmail.com, freemail.hu, citromail.hu címekhez képest. Önnek csupán meg kell rendelnie, és kifizetnie az ajándékot (két év szolgáltatást egy év áráért) mi pedig mindent intézünk Ön helyett. A megajándékozott személyt egy hivatalos tanúsítványban értesítjük az ajándékról, melyen Önt, mint ajándékozót is feltüntetjük.

Aktuális akciónk keretében minden személynevet tartalmazó domain esetében egyetlen évnyi tárhely díjat, és a domain regisztráció költségét számlázzuk, valamint ajándékba adunk egy újabb évnyi fenntartási költséget. Így Ön a mindössze 4826 Ft éves díjért a regisztráció dátumától számított két évnyi szolgáltatást kap.

Mi a teendője ha meglepne valakit domain névvel?

  • Írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt visszahívjuk.
    Egyeztetjük Önnel a megajándékozott személy adatait, és elkészítjük Önnek a 4826 Ft-ról szóló számlát.
  • Az összeg beérkezésekor névre szóló Ajándékutalványt küldünk a megajándékozott személynek, majd telefonon is megkeressük. Neki csupán a szükséges dokumentumokat kell aláírnia, és már kész is.
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Ennyi

Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 9999 771-es számon, vagy irja meg telefonszámát nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, és felhívjuk Önt.
A cikk képei: