Hírek

Az SSL tanúsítvány
2017-09-12 08:39:21
Kategória: Hírek

Jól jön ez a tudnivaló most, hogy szeptember 30-ig kedvezményes áron juthat nálunk SSL tanúsítványhoz.


Az adatbiztonság kérdése ma már a mindennapjaink része. Adatokat adunk meg az interneten, jelszavakat írunk be, regisztrálunk, kártyával vásárolunk. Szeretjük ezen adatainkat biztonságban tudni, hiszen ki örülne neki, ha hitelkártya adatait mások is megszereznék. Ezért mindenki szívesebben vásárol, regisztrál, olyan oldalon mely biztonsági tanúsítvánnyal (SSL) rendelkezik.

Az SSL (és a TLS) protokoll a webes titkosítás eszköze. A felhasználók és egy webszerver közötti kommunikáció az SSL segítségével tehetõ biztonságossá, segítségével megakadályozható a bizalmas adatok (pl. jelszavak, bankkártyaszámok) lehallgatása. Amennyiben tárhelyünkön webáruházat, vagy más biztonságos csatornát igénylõ kommunikációt folytatunk érdemes SSL tanúsítványt beszereznünk.

Ám nem csupán az így megnövekedett vásrálókedvből profitálhatunk. Amennyiben oldalunkat SSL tanúsítványnal látjuk el, a Google helyezése is sokat javulhat.

A Google tisztában van az internetes adatbiztonság fontosságával, így algoritmusa a tanúsítvánnyal rendelkező oldalakat előrébb sorolja a találati listán.

Amennyiben Ön is szeretne tanúsítványt vásárolni, oldalához, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, segítünk.

2017 szeptember 30-ig mindössze 7500 Ft+áfa éves díjért juthat SSL tanúsítványhoz. A díj a tanúsítvány beállításának költségét is tartalmazza.

 A cikk képei: