Hírek


Fontos tudnivalók domain átregisztrációval kapcsolatban

A domain átregisztráció folyamatáról már írtunk, azonban van néhány fontos szempont, amire szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét.
Wordpress biztonság
2016-10-28 08:39:15

Hírek

A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek számos előnye mellett legnagyobb hátránya a könnyű támadhatóság. Ezt általában ki is használják a hackerek, ezért néhány jótanáccsal érkezünk, amivel a Wordpress weboldal biztonságosabbá tehető.
A biztonságos Joomla oldal
2016-10-14 09:06:27

Hírek

A nyílt forráskódú oldalak (Joomla, Wordpress, stb) számos hasznos előnye mellett, van egy nagy hátránya is. Könnyen feltörhetőek. Most induló sorozatunkban hasznos tanácsokat hozunk ezen oldalak felhasználóinak, a biztonság növelésére.
Hasznos ajándék, aminek minden gyerek örül!
2016-10-05 09:01:55

Hírek

Ma már ott tartunk, hogy a gyerekeknek is e-mail címre van szüksége. Tanuláshoz, közösségi élethez, okos eszközökhöz gyakorlatilag mindenhez. Vajon mi legyen a gyerek e-mail címe? Tudunk egy megoldást, ami miatt a többi srác irigyelni fogja az Ön gyermekét, aki Önre fog felnézni emiatt! Kattintson!
Egy valóban hasznos ajándékötlet
2016-10-03 08:56:48

Hírek

Virág, desszert, étkészlet? Vagy inkább valami személyes? Adjon olyan ajándékot, melynek használati értéke van, és valóban örülnek neki. Most egy év ingyen!
A könnyű álláskeresés egy nagy titka
2016-09-30 08:51:05

Hírek

nagykovacsgabor@nagykovacsgabor.hu vagy nyusziful98@gmail.com? Ha Ön munkavállaló lenne, melyik e-mail címmel lenne nagyobb esélye állást találni? Munkáltatóként melyik feladó Önéletrajzát olvasná el inkább? Ugye milyen egyértelmű? Ön most csak egyetlen kattintásra van attól, hogy saját nevét domainként lefoglalja.
Mi is az e-mail címed?
2016-09-20 10:18:52

Hírek

nyunyuci19@gmail.com, vaganyjani@live.com, kovacspisti88@freemail.hu. Ön fejben tudja tartani, melyik rokonának melyik e-mail szolgáltatónál van a fiókja, és mi az e-mail címe? Mi se tudnánk. Ezért is van jobb megoldásunk!
Miért érkezik meg többször ugyanaz a levél?
2016-08-08 09:21:19

Hírek

Lehet hogy Önnel is előfordult már, hogy levelező programja ugyanazt a levelet többször is letöltötte. Vajon miért?

Adjon személyre szóló
ajándékot!

Ajándékozzon domain nevet, rokonának, barátjának, ismerősének, vagy éppen önmagának.
50% kedvezménnyel
.
Részletekért kattintson ide »

ADMIN FELÜLET

WEBMAIL FELÜLET

Cikkek

Fontos tudnivalók domain átregisztrációval kapcsolatbanA domain átregisztráció folyamatáról már írtunk, azonban van néhány fontos szempont, amire szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét.

Ügyeljünk a helyes MySQL konfigurálásra.Egy megfelelő erőforrásokkal dolgozó szerver esetében az adatbázis lekérdezések az erőforrások 3-4 százalékát emésztik fel. Azonban egyetlen rosszul konfigurált adatbázis is túlterhelheti a rendszert.