+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

A tartalom mellett a külcsín is fontos

2020.04.17
A cím nem egy életmód tanácsadó furcsa bölcsességére utal, hanem arra, ahogyan a Google a közeljövőben értékelni és rangsorolni fogja az oldalakat.

Számtanalnszor írtunk, ról már, hogy miylen fontos a rendszeres, releváns tartalom megjelenítése weboldalunkon annak érdekében, hogy a keresőben jó helyen jelenjünk meg. A jól felépített tartalom menedzsment projektek idővel meghozzák eredményüket. Idén ősztől azonban egy olyan értékelési szempontot terjeszt ki a Google az összes domainre, ami nagyban felforgatja majd a találati listát.

Ez pedig nem más, mint, hogy előnyben fogja részesíteni azokat az oldalakat, melyek mobil változattal is rendelkeznek. A cég négy éve állt neki annak, hogy a keresések eredményeinél előnyben részesítse azokat a találatokat, amelyeknél a weboldal mobilra optimalizált verzióval is rendelkezik.

Az új értékelési rendszer két éve, és 2018 végére már a weboldalak több mint felét ezzel a módszerrel rangsorolták, mostanra pedig már a honlapok 70 százalékát így indexelik. Ezt a fajta megoldást eddig csak az új weboldalaknál használta a Google, ám idén ez szeptembertől megváltozik: ősztől kezdve az összes domainre kiterjesztik ezt.

Így erősen javasoljuk, hogy készítse, vagy készíttesse el weboldalát mobiloptimalizált változatban, akkor is, ha most nagyon jó helyen áll a találati listán, mert ősztől ez egyik pillanatról a másikra fog megváltozni, és akkor hosszú hónapokba fog telni, mire az elvesztett helyezést visszaszerzi.

Ha kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

További Hírek

rr29-17
Ne repüljön ki a ringbõl!
rr26-9
Az ötlet az elsõ lépés
domregcikk
A webáruházaké a jövõ
spanyolviasz
Ne most akarja feltalálni a spanyol viaszt.
rr23-16
Ne felejtse! Szeptemberig legyen mobilbarát oldala
rr1-8
Az otthoni védekezés
rr17-12
Most van idõ a webes feladatokra
computer-desk-electronics-indoors-374074
A Home Office nem csak móka és kacagás
rr4
Az internet legsötétebb oldala
working-macbook-computer-keyboard-34577
A webáruházak aranykora
high-angle-photo-of-woman-on-ladder-2467396
Segítünk: SOS webáruház minimál díjért
man-wearing-pink-polo-shirt-with-text-overlay-1114376
Ingyen domain név minden új megrendelõnknek!