+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

A webáruházak aranykora

2020.04.01

Aki mostanában próbált magának élelmiszert kiszállíttatni egy nagyobb szolgáltatótól (Tesco, Auchan, Groby) pontosan tudja milyen nehéz szabad kiszállítási időpontot foglalni. Ez a jelenség pedig nem mást vetít előre, mint a webáruházak aranykorát.

A koronavírus gazdaságot érintő hatásainak első előrejelzéseiben a webáruházak jövőjére is sötét képet festettek az elemzők, mára kiderült jócskán tévedtek. Valóban volt egy visszaesés de ez a nagyáruházas pánikvásárlásoknak volt köszönhető, amikor mindenki készlethalmozásba fogott.

Ma amikor a társadalom lenyugodott, elfogadta a helyzetet, és minimalizálta a társas érintkezést, újra fellendülőben a webáruházak. A számos home office-ba kiszervezett munkahely az elektronikai eszközök forgalmát lendítette fel. Az otthon maradó gyerekek ellátása az ételkiszállítás piacát tartja életben. De sorolhatnánk a termékcsoportokat a biztonságtechnikától kezdve a vitaminokig.

A felfelé ívelő forgalom pedig egy olyan trendet jelez előre, melyből nagyon sokat profitálhatnak a webáruház tulajdonosok, hiszen azok a vásárlók, akik megszokták az online rendelés kényelmét nem fognak már üzletbe járni, ha a termékek csupá néhny kattintásra, az online térben is elérhetőek.

Ebből pedig sokan bevételre tehetnek szert, hiszen a kormány rendelete értelmében jelenleg nem kell bejelenteni az üzleten kívüli kereskedelmi tevékenységet, vagyis a webshop üzemeltetését.

Ha ön még nem rendelkezik webáruházzal, akár néhány nap alatt elkezdheti az online forgalmazást segítségünkkel.

Amennyiben tárhelyét tőlünk bérli, domain neve itt található a mi szerverünkön, vagy akár csak most regisztrál nálunk, akár néhány nap alatt beállítunk Önnek egy alap-webáruház programot, melybe termékeit feltöltheti, így bárki az ország bármely részéből tud rendelni Öntől.

A részletekért kattintson erre a piros szövegre.


További Hírek

rr29-17
Ne repüljön ki a ringbõl!
rr26-9
Az ötlet az elsõ lépés
domregcikk
A webáruházaké a jövõ
spanyolviasz
Ne most akarja feltalálni a spanyol viaszt.
rr23-16
Ne felejtse! Szeptemberig legyen mobilbarát oldala
rr1-8
Az otthoni védekezés
rr17-12
Most van idõ a webes feladatokra
3951143570_20b4eccd3f_b
A tartalom mellett a külcsín is fontos
computer-desk-electronics-indoors-374074
A Home Office nem csak móka és kacagás
rr4
Az internet legsötétebb oldala
high-angle-photo-of-woman-on-ladder-2467396
Segítünk: SOS webáruház minimál díjért
man-wearing-pink-polo-shirt-with-text-overlay-1114376
Ingyen domain név minden új megrendelõnknek!