+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

Az internet nem Millenium Falcon

2020.11.02
Sokan gondolják azt, hogy az internetes megjelenés fénysebességgel történik. Megjelenik a weboldalam és máris rengeteg látogatója lesz, sőt a legnagyobb kereső első oldalán listázza majd már másnap. Nos ezek a dolgok nem így működnek.

Kétségkívül gyors eredményeket lehet elérni internetes megjelenés területén, de ehhez átgondolt stratégia kell. Megalapozott domain regisztráció után egy funkcionális és a céljainknak megfelelő weboldalt kell létrehoznunk. Mindez nem elég, mert a honlapnak keresőoptimalizáltnak, és mobilbarátnak is kell lennie.

Érdemes Facebook és Instagram profillal megtámogatni, arról nem is beszélve, hogy a weboldal tartalom menedzsmenjte, vagyis rendszeres frissítése releváns tartalommal életbevágó.

Ha mindezekre odafigyelünk sem leszünk napok alatt jó helyen a keresőben, nem fogunk több ezer látogatót szerezni de kitartó erőfeszítéssel néhány hét alatt beérhet munkánk gyümölcse.

Rossz hír, hogy ezután sem dőlhetünk hátra. Az internetes megjelenés olyan, mint egy kényes, öntözést ígénylő növény. Ha nem foglalkozunk vele folyamatosan, akkor minden munkánk kárba veszhet.

Ha kérdése merül fel azzal kapcsolatban, hogyan is induljon neki egy ilyen projektnek, keressen minket, segítünk.

További Hírek

rr2-3
Út a csodához
pexels-david-peterson-344775
co.uk domain átregisztrációja
rr12-15
A széles kínálat mit sem ér
rr3-6
Mutassa azt amit látni szeretnének
Kellemes Ünnepeket Kívánunk.
rr18-8
Kis lépésekkel
rr5-20
Igazodjon a helyzethez
rr34-11
Beüllne ebbe az autóba
rr47-2
Nem kell hogy összekuszálódjanak a dolgok
rr45
Ne aggódjon, segítünk
rr16-15
Hol a rendszergazda
pexels-luis-gomes-546819
Ne csak weboldala legyen webtárhelyén