+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

Hasznos dolog a biztonsági mentés

2020.08.11

Egyre többen vannak azok, akik tárhelyüket nem csupán weboldaluk, levelezésük kezelésére, de fontos dokumentumaik tárolására is használják.

Tovább...

A svájci bicska esete

2020.08.05

A webes megjelenés nem csak a domain regisztráció folyamatát jelenti. A honlap készítéséhez, karbantartásához, frissítéséhez más-más szaktudás szükséges.

Tovább...

Új üzleti utak

2020.07.28

A koronavírus gazdasági hatásai kiemelten fontossá tettek olyan ma már nem halogatható marketing lépéseket, mint a domain regisztráció és a saját weboldal készítése.

Tovább...

A domain regisztráció egyszerû folyamat

2020.07.20

Sokan azt gondolják, hogy a domain regisztráció vagy a tárhely bérlés olyan bonyolult, összetett folyamat, mint a holdra szállás. Speciális tudás, nagy gyakorlat kell hozzá. Hát nem. Összesen hármat kell kattintani hozzá. Mutatjuk.

Tovább...

Ne Ön oldjon meg minden problémát

2020.07.13

A világ akkor mûködik hatékonyan, ha mindenki azt csinálja amihez ért. Az ács a tetõt, a cukrász a tortát, mi pedig a domain regisztrációt, tárhelyeket, rendszergazdai szolgáltatásokat, és weboldal készítést.

Tovább...

Kinek van szüksége domain névre

2020.07.07

Sokan azt gondolják, hogy a domain regisztráció csak akkor fontos, ha az embernek komoly, nagy cége, van, vagy nagy városban tevékenykedik. Mi viszont azt valljuk, hogy domain névre mindenkinek szüksége van. Mutatunk is egy példát erre, hogy miért.

Tovább...

Annyi terhet tegyen magára, amennyit el is bír

2020.06.23

A domain regisztráció és a megfelelõ tárhely kiválasztása bárkinek egy pár perces feladat. A jól felépített honlap elkészítése majd annak folyamatos tartalom menedzselése azonban már szakmai ismereteket kíván.

Tovább...

Fontos a frissesség

2020.06.16

Enne Ön egy ilyen helyen? Ugye nem? Ami igaz egy étteremre, az igaz a weboldalra is. Mindig frissnek, naprakésznek kell lennie. Nem elegendõ a domain regisztráció, hanem a tartalom menedzsmentre is ügyelni kell.

Tovább...

Kezdõdjön jól a hét

2020.06.08

Okos eszközeinket ma már mindenhova magunkkal visszük. Éppen ezért könnyebben meg is sérülnek. Ha most, ezen cikk olvasása közben körbetekint a környezetében, biztosan számos okos eszközt lát. Telefont, laptopot, kamerát, okos tévét, tabletet. Ezek már mindennapjaink részévé váltak, és gyakran meglehetős hanyagsággal kezeljük őket.

Tovább...

Ne repüljön ki a ringbõl!

2020.06.03

Természetesen a címet képletesen értjük, hiszen nem sporttal foglalkozunk, a mi szakmánk a domain regisztráció. Na de miért is adtunk ilyen figyelemfelkeltõ címet ennek a bejegyzésnek?

Tovább...