+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

Ne repüljön ki a ringbõl!

2020.06.03

Természetesen a címet képletesen értjük, hiszen nem sporttal foglalkozunk, a mi szakmánk a domain regisztráció. Na de miért is adtunk ilyen figyelemfelkeltõ címet ennek a bejegyzésnek?

Tovább...

Az ötlet az elsõ lépés

2020.05.19

Ma a startupok világában nagyon könnyen lehet megvalósítani egy igazán jó ötletet. Tehát az ötlet az első lépés a sikerhez vezető úton, de ha igazán ismerté szeretnénk tenni termékünket, szolgáltatásunkat akkor az ötletet rögtön a domain regisztráció kell hogy kövesse.

Tovább...

A webáruházaké a jövõ

2020.05.12

Lassan két hónapja tart a karantén helyzet. Érdemes megnéznünk mit eredményezett ez domain regisztráció szempontjából. Már az első hetekben észrevettük hogy a domain igénylések száma nagyon megnövekedett. Az otthonukba kényszerült vállalkozások nagy része villámsebességgel fordult az internet felé.

Tovább...

Ne most akarja feltalálni a spanyol viaszt.

2020.05.05

A karantén ideje alatt van idő új dolgok megtanulására. Azonban a gyakorlati tapasztalatok megszerzéséhez idő kell. Igaz ez minden szakmára, így az internetes megjelenésre is. Bár a domain regisztráció és a hozzá tartozó tárhely bérlés percek alatt elvégezhető, ez még csak az első lépés egy hosszú úton.

Tovább...

Ne felejtse! Szeptemberig legyen mobilbarát oldala

2020.04.27

A mobiltechnológia gyors ütemben fejlődik, a kijelző méretek egyre nagyobbak. Nem véletlenül lép a Google is ebbe az irányba. A megfelelő domain regisztráció mellet a reszponzvitiás is nagy szerepet kap.

Tovább...

Az otthoni védekezés

2020.04.23

A domain regisztráció számunkra egy távolról elvégezhető folyamat. De a koronavírus egyik jelensége, hogy sokan dolgoznak otthonról home office-ban, a másik pedig, hogy egyre több kártevő próbál bejutni gépünkre a koronavírus leple alatt

Tovább...

Most van idõ a webes feladatokra

2020.04.21

A karantén miatt sokan kényszerülnek otthon maradni. Ilyenkor ne a semmittevést válasszuk. Ideális idõszak ez vállalkozásunk webes megjelenésének újratervezésére.

Tovább...

A tartalom mellett a külcsín is fontos

2020.04.17

A tartalom mellett a külcsín is fontos. Ez a cím nem egy életmód tanácsadó furcsa bölcsességére utal, hanem arra, ahogyan a Google a közeljövõben értékelni és rangsorolni fogja az oldalakat.

Tovább...

A Home Office nem csak móka és kacagás

2020.04.14

A domain regisztráció interneten elvégzett feladat, így kollégáink bármikor, akár otthonról is elvégezhetik a munkát. Vannak azonban olyanok, akik most dolgoznak elõször otthonról így könnyen akadályokba ütközhetnek.

Tovább...

Az internet legsötétebb oldala

2020.04.06

Számunkra mindennapos a találkozás internetes kifejezésekkel hiszen domain regisztráció a fõ tevékenységünk. Sokan azonban csak fél füllel hallottak eddig olyan kifejezéseket mint deep web vagy dark web.

Tovább...