+36 20 9999 771        1196 Budapest Nagysándor József u. 158.

 

Új üzleti utak

2020.07.28
A koronavírus gazdasági hatásai kiemelten fontossá tettek olyan ma már nem halogatható marketing lépéseket, mint a domain regisztráció folyamatát jelenti. A honlap készítéséhez, karbantartásához, frissítéséhez más-más szaktudás szükséges." target="_blank">domain regisztráció és a saját weboldal készítése.

Ki tudja hány fertőszési hullám és ezzel kapcsolatosan karantén áll elöttünk. Az üzleteket újra bezárhatják, és mindez már az első alkalommal megmutatta, milyen fontos, hogy a vállalkzások az internetes megjelenésre, és kereskedelemre tegyék a hangsúlyt, hiszen a hagyományos értékesítési utak sérülékennyé váltak.

Ezt sokan felismerték, mi is érezzük a növekedő domain regisztráció folyamatát jelenti. A honlap készítéséhez, karbantartásához, frissítéséhez más-más szaktudás szükséges." target="_blank">domain regisztrációkon, tárhely bérléseken, és mobiloptimalizált weboldal megrendeléseken.

Most ugyan javul a helyzet, de ne akkor kapjon a fejáhez, amikor már késő. Foglaljon domain nevet, készíttessen weboldalt még időben.

Ha kérdése merül fel ezekkel kapcsolatban, állunk rendelkezésére.

További Hírek

rr16-15
Hol a rendszergazda
pexels-luis-gomes-546819
Ne csak weboldala legyen webtárhelyén
rr2-19
Mindenki másnak már van?
rr11-17
Fontos a tárhely biztonsága
jacob-meves-02kW3r4lS8Y-unsplash
A domain név átirányításról
rr23-8
Nem kell tech gurunak lennie
rr5-16
Hasznos dolog a biztonsági mentés
rr8-1
A svájci bicska esete
rr3-9
A domain regisztráció egyszerû folyamat
rr10-6
Ne Ön oldjon meg minden problémát
rr9-4
Kinek van szüksége domain névre
rr3-16
Annyi terhet tegyen magára, amennyit el is bír