Hírek

Két legyet egy csapásra 3. rész: A rendszeres frissítés
2016-03-21 15:18:45
Kategória: Hírek

A hentesnél, vagy a boltban a friss árut szeretjük választani. Nos a Google ugyanígy van a weboldalakkal.


Itt azonban nem arra kell gondolnunk, hogy az új weboldalakat részesíti előnyben a kereső algoritmus, hanem arra, hogy azokat az oldalakat preferálja melyek rendszeresen frissülnek.

Ez ugyanis üzenet a Google számára, hogy az oldal tulajdonos figyelmet fordít a webtartalom frissítésére, aktualizálására. Ahogyan mi is a friss felvágotttat választjuk a pultból, úgy a Google is a friss információkat kínáló oldalakat jutalmazza.

Természetesen nem szükséges egy hirportált varázsolnunk ezért weboldalunkból, de heti-kétheti rendszerességű tartalomfrissítéssel nagyon jó eredményeket érhetünk el. Weboldalunk témájával kapcsolatos híreket írjunk, és publikáljunk havi néhány alkalommal, ha lehet minél többször, és rövid időn belül előkelő helyen találhatjuk magunkat a keresési eredmények között.

Nem tudja hogyan vigyen fel cikkeket, híreket weboldalára? Bekötjük Önnek cikkprogramunkat, melynek segítségével néhány kattintással jeleníthet meg tartalmakat honlapján.

Nincs ideje cikkeket írni, vagy úgy érzni, nem egy született újságíró? Honlap karbantartás szerződés keretében  vállajuk weboldala rendszeres frissítését releváns tartalmakkal.

Részletekért írjon az info@domainregisztraciokft.hu címünkre.

Valamint ne felejtse el ezt a cikkünket is lájkolni, megosztani Facebook oldalunkon. A cikksorozat végén hasznos nyereményeket sorsulunk ki azok között aki a sorozat minden részét lájkolták, és megosztották.

 A cikk képei: