Hírek

Elvesztek a leveleim!
2015-03-13 09:06:54
Kategória: Hírek

 


Kiált fel az az ügyfél, akinek számítógépe menthetetlenül tönkremegy. Hol találhatóak olvasatlan leveleink, hogyan érjük el, hogy aktuális levelezésünk megmeneküljön, és hardverhiba esetén is zökkenőmentesen intézhessük üzleti levelezésünket?
Eláruljuk!


 A Domain Regisztráció Kft szerverén futó tárhelyen ügyfeleink nem csupán korlátlan számú 100 mb méretű e-mail fiókot hozhatnak létre, de van lehetőség arra is, hogy letöltött leveleikből másolatot hagyjanak a szerveren. Ez tökéletes arra az esetre, ha valamilyen probléma miatt nem férnek hozzá a számítógépen futó levelezőprogramhoz. Ilyenkor a http://webmail.domainregisztraciokft.hu felületen e-mail címükkel és az ahhoz tartozó jelszóval belépve megtekinthetik a szerveren hagyott leveleiket, sőt válaszolhatnak, továbbíthatnak, mellékelteket csatolhatnak, új leveleket írhatnak.

Hogyan lehet beállítani, hogy levelező programja másolatot hagyjon a szerveren? Outlookban a fiók beállításai panelen a További beállítások menü Speciális fülére kattintva a megjelenő oldal alján az Üzenetekből egy példány a kiszolgálón marad opció bejelölésével lehetséges. Hasznos azt is megadni ugyanitt, hogy hány napnyi levelezést szeretnénk itt látni, ezt nyilván miunkánk, és feladataink jellegétől függően állítsuk be. Ha valakinek elegendő 14 napnyi levelezését elérnie, mert mindig aktuális feladatokkal dolgozik akkor felesleges 60 napot megadnia.

Az is előfordulhat, hogy amennyiben másolatot hagyunk a szerveren, megtelhet 100mb-os fiókunk. Szolgáltatásaink között szerepel az E-mail tárhely megnövelése. Ilyenkor 1gb (1000mb) méretűre növeljük a fiókot, rendkívül kedvező éves díjért. Ha ilyenre van szüksége, jelezze kollégáinknak az ismert elérhetőségeink egyikén.A cikk képei: