Hírek

A könnyű álláskeresés egy nagy titka
2016-09-30 08:51:05
Kategória: Hírek

nagykovacsgabor@nagykovacsgabor.hu vagy nyusziful98@gmail.com? Ha Ön munkavállaló lenne, melyik e-mail címmel lenne nagyobb esélye állást találni? Munkáltatóként melyik feladó Önéletrajzát olvasná el inkább? Ugye milyen egyértelmű?  Ön most csak egyetlen kattintásra van attól, hogy saját nevét domainként lefoglalja.


Aktuális akciónk keretében minden személynevet tartalmazó domain esetében egyetlen évnyi tárhely díjat, és a domain regisztráció költségét számlázzuk, valamint ajándékba adunk egy újabb évnyi fenntartási szolgáltatást. Így Ön a mindössze 4826 Ft éves díjért a regisztráció dátumától számított két évnyi szolgáltatást kap.

Ha saját nevét foglalná le Önmagának akkor a következőt kell tennie.

  • Letölteni ezt a tárhely és domain igénylőlapot, valamint ezt a Magánszemély nyilatkozatot, majd kitöltve, elküldeni nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre
  • Befizetni az e-mailban küldött számlát
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Fontos: Önnek is jár az egy év ajándék, így 4826 Ft éves díjért két évnyi szolgáltatást nyújtunk, akkor is ha saját részre veszi igénybe akciónkat

Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 9999 771-es számon, vagy irja meg telefonszámát nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, és felhívjuk Önt.
A cikk képei: