Hírek

Pénteken volt az Internetes Vásárlás Napja
2013-11-11 10:16:05
Kategória: Hírek

 


 Immár harmadik éve jelentkezett az Internetes Vásárlás Napja mozgalom, melynek idén Lilu lett arca, azaz az ismert tévés mûsorvezetõ és divatblogger lett 2013-ban az internetes vásárlás nagykövete. November 8-án, pénteken több száz e-kereskedõ várta a látogatókat speciális, csak ezen a napon érvényes kedvezménnyel.


A kínálat lefedte szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-elõfizetés, mûszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, tárhely, domain regisztráció stb.
A mozgalomhoz az internetes kereskedõk szabadon csatlakozhattak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. A vásárlók a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon egy helyre gyûjtve érhették el az akciókat, és még a karácsonyi vásárlási roham elõtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathattak a különleges ajánlatokból.

A mozgalom célja, hogy az internetezõkkel megismertesse az online vásárlásban rejlõ elõnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlõdését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentõ hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést.

Az elmúlt évekhez képest több újítást is bevezetett a szervezõ és ötletgazda Neo Interactive: például a mozgalom Interneten vásárolni jó nevû Facebook-oldalán akcióértesítõ és nyereményjáték alkalmazás várta a vásárlókat.

A cikk képei: