Hírek

Pénteken jönnek az új iPhone-ok Magyarországra
2013-10-22 10:19:36
Kategória: Hírek

 


Most már LTE sebességû iPhone-nal is elérhetjük tárhely adatainkat. Pénteken nulla órától indul az új iPhone-ok magyarországi értékesítése - a Magyar Telekom szokás szerint nyitóbulival készül, az újdonságokat már az új, korlátlan díjcsomagokkal is el lehet majd érni. A Vodafone a Deák Ferenc utcai üzletében kezdi meg az árusítást.


Péntektõl Magyarországon is forgalomba kerülnek az Apple új generációs iPhone készülékei, az iPhone 5s és 5c. A hazánkban mûködõ három mobilszolgáltató közül kettõ, a Telekom és a Vodafone forgalmazza majd az újdonságokat, az elsõ vásárlók pedig már péntek nulla órától átvehetik a telefonokat Budapesten az Allee bevásárlóközpontban található Telekom márkaboltban, illetve a Deák Ferenc utcai Vodafone Smart Store-ban.

A megújul Next díjcsomagokkal kapcsolatos elsõ részleteket október 8-án hozta nyilvánosságra az operátor, akkor derült ki többek közt, hogy az új csomagokat Next M és Next S néven vezetik be a portfólióba, elõbbit pedig havi 10990, utóbbit pedig 6490 forintos áron kínálják majd. A két díjcsomag közti fontos különbség, hogy a Next M minden belföldi irányba korlátlan SMS-t és beszédperceket biztosít, míg a Next S-sel csak hálózaton belül él a korlátlanság. Utóbbi díjcsomag kapcsán továbbra sem derült ki, hogy hálózaton kívülre milyen percdíjakkal biztosított a beszélgetés.

Az új Next díjcsomagok egységesen 500 MB belföldi adatforgalmat tartalmaznak, ebbõl a szempontból minden, jelenleg elérhetõ Ikon LTE díjcsomag nagyobb adatkeretet biztosít - igaz, ezek a konstrukciók ugyanakkor nem biztosítanak korlátlan beszélgetést. Ettõl függetlenül aki nagyobb internetes adatforgalmat bonyolít az iPhone-jával, jobban járhat az Ikon LTE csomagok valamelyikével, míg annak, aki elsõsorban hosszabb beszélgetéseket bonyolít, a Next díjcsomagok közül érdemes választania. Az Ikon LTE díjcsomagok 1-4 GB adatforgalmat biztosítanak havi 6000 és 19900 forint közti áron.

Az új iPhone modellek árát a szolgáltatók nem közölték egyelõre. de az amerikai árakból kiindulva a legvalószínûbb, hogy az iPhone 5s az iPhone 5 jelenlegi áráért lesz kapható, az 5c pedig annyiért vehetõ meg, mint jelenleg az iPhone 4S.A cikk képei: