Hírek

Két legyet egy csapásra 5. rész: a saját webáruház.
2016-03-29 11:05:44
Kategória: Hírek

Ma, a mindent behálózó internet világában saját üzletet nyitni egy bevásárlóközpontban, igazi pénzkidobás. Miért várjuk egyetlen helyen a vásárlókat, ha az egész világ az ügyfelünk lehet?


Egy jól kialakított, és rendszeresen kezelt webáruház minden vállalkozás számára elsőszámú bevételi forrássá válhat. A befektetett munka többszörösen megtérül.
Nézzük milyen előnyökkel jár ha webáruházat üzemeltetünk:

Üzleti szempontból:
- Nem szükséges méregdágra bérleti díjat fizetnünk. Egy webtárhely éves költsége elenyésző egy hagyományos üzlet költségeihez képest. Fókuszálhatunk a nyereségre.
- Itt nincs vasárnapi zárvatartás. A hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatóak termékeink.
- A világon bárki vásárolhat. Ugyanúgy rendelhetnek tőlünk svédországból, dél-afrikából, vagy nyíregyházáról. A határok megszűnnek az interneten, főleg ha nyelvvi változatai is vannak webáruházunknak.
- Az elégedett vásárló könnyebben visszatér: A hagyományos boltba újra el kell utaznunk, ez időígényes, akkor is ha tetszett a termék amit ott vettünk. Egy általunk kedvelt webáruházban vásárolni néhány perc mindössze, és mindegy, hogy a metrón ülünk, kávézunk a dunaparton, vagy dolgozunk éppen.
- Hatalmas kínálat, alacsony forgótőke igény: Nem szükséges hatalmas raktárkészletet felhalmoznunk. Itt nem kell kézzel foghatóan kitenni a polcra az árut, így kínálhatunk olyan termékeket is, melyeket csak konkrét megrendelés után szerzünk, be így válalkozásunk forgótőkéje, nem áll feleslegesen, vagy kockázatosan hosszú ideig termékekben.

Keresőoptimalizálás szempontjából:
- A jól optimalizált webáruház a Google találati listáján is előkelő helyen szerepelhet rövid időn belül, így még több új ügyfelet hozva vállalkozásunknak.
- A mobileszközökre is felkészített áruház tableteken, és okostelefonokon is előre visz minket keresések esetén.
- Egy biztonsági tanúsítvány, nem csupán a helyezésünket javítja de a vásárlók bizalmát is növeli az oldal iránt.

Amennyiben Ön is szeretne egy mobiloptimalizált, modern webáruházat nyitni, írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre.

Ne felejtse el lájkolni, és megosztani ezen posztunkat Facebook oldalunkról. Lehet, hogy akár nyerhet is egy ilyen programot.A cikk képei: