Hírek

Biztonsági mentés letöltése
2016-04-08 08:53:32
Kategória: Hírek

Szerverünk teljes tartalmát, rajta a weboldalakkal, és minden tárhely tartalommal heti rendszerességgel mentjük. Ezzel kapcsolatban hozunk most egy jótanácsot.


 Fontos tudni, hogy a hatalmas tárolandó adatmennyiség miatt az aktuális mentés minden esetben felülírja az előző mentést.

Ezért ha valaki nem rendszeresen foglalkozik weboldalával, és az oldal valamilyen oknál fogva meghibásodik, amit az ügyfél csak hetek múlva vesz észre, akkor rendszerünk az aktuális mentéskor a hibás változatot fogja eltárolni, és nincs lehetőségünk korábbi mentést előkeresni, és abból visszaállítani a működő weboldalt.

Természetesen dobunk mentőövet ilyen esetre is, ugyanis, minden ügyfelünk tárhely admin felületére belépve letöltheti weboldala aktuális mentett változatát. Ha csak havonta egyszer szánunk pár percet arra, hogy egy ilyen mentést letöltsünk. Ha bármi történik adatainkkal, ami az aktuális mentésből valamiért nem visszaállítható, akkor is akár évi 10-12 mentett változatból is tudunk dolgozni.

A letöltéshez az admin felület Biztonsági mentés menüpontjába kell belépnünk, ahol a mentett változat dátumát is közli velünk a rendszer közvetlenül a Letölt link felett.

 A cikk képei: