Hírek

Miért volt rossz megint a UPC internete?
2013-12-11 09:41:49
Kategória: Hírek

 


Nincs országos központi probléma a UPC-nél; pénteken este egy rövidebb idõszakban volt csak gond volt a domain regisztráció szempontjából fontos  DNS-szerverekkel, de állítólag azóta nincs központi hiba.


Szûcs László, a UPC kommunikációs igazgatója elmondta, ha valaki mégis azt tapasztalja, hogy akadozik az internet, más hibának kell lennie, ezeket egyenként megvizsgálja a cég.

Az utóbbi idõben a UPC hivatalos Facebook-oldalának látogatói folyamatosan arról panaszkodnak, hogy nem mûködik a UPC internetszolgáltatása. Cikkünk szerint novemberben többször nem mûködött megfelelõen az internet.

A cég Facebook-oldalán tett szombat délelõtti bejegyzések azt mutatják, hogy egyes helyeken most is problémák vannak a szolgáltatással, az egyik látogató például egy órával ezelõtt azt írta, hogy Debrecen belvárosában semmilyen UPC-szolgáltatás nem mûködik jó ideje. Miskolcon viszont áramszolgáltatói hiba miatt nem voltak elérhetõek a szolgáltatások péntek este.

Sajnos, egyre többen jelezték, hogy még mindig nem tudják használni az internetet. A UPC szerint elõfordulhat, hogy az internetkapcsolat visszaállításához újra kell indítani a modemet is. Amennyiben még ezután sem mûködik a net, akkor ITT kell jelezni pontos névvel, telefonszámmal és ügyfélszámmal privát üzenetben.

 A cikk képei: