Hírek

Két legyet egy csapásra 1. rész: A mobilbarát weboldal.
2016-03-11 09:07:58
Kategória: Hírek

Nekikezdünk hasznos tanácsokat tartalmazó sorozatunknak, melynek facebook lájkolásával nyereményekhez is hozzá lehet jutni.


Az okoseszközök terjedésével, már nem csak az irodából, és otthonunkból, hanem gyakorlatilag bárhonnan böngészhetjük a világhálón megtalálható weboldalakat.
Az évekkel ezelőtt készült weboldalak azonban a tableteken, és okostelefonokon olvashatatlan méretben, vagy hibásan jelennek meg.

A mobiloptimalizált (reszponzív) weboldal azonban felismeri, hogy milyen eszközről jelenítik meg, és a eszközre optimalizált méretben jeleníti meg tartalmat, mely így könnyen böngészhető lesz.

Az ilyen weboldalnak nem csupán az az egyetlen előnye, hogy még többen érik el hatékonyan honlapunkat, esetleg még több ügyfelet szerzünk, hanem hogy a Google keresőben is kitűnő helyezéseket érhetünk el vele.

A Google  az értékelésénél figyelembe veszi, hogy az adott weboldal rendelkezik e mobilbarát változattal, és amennyiben igen, akkor azt jutalmazza.
Sőt, a mobilkereséseket külön találati listaként kezeli, vagyis ha számítógépes keresés esetén oldalunk (a  nagyszámú konkurens oldal miatt) nincs is jó helyen, mobilváltozata ettől még tabletről, és okostelefonról indított keresés esetén könnyedén az első oldalon találhatja magát.

A Domain Regisztráció Kft számos mobilbarát weboldalt készített már, melyek előkelő helyen jelennek meg a Googleban. Legközelebbi posztunkban mutatunk is egyet.

Addig is lájkolja ezen bejegyzésünket, hogy a sorozat végén az Ön neve is ott legyen a kalapban amiből a nyereményeket kisorosoljuk.

Ha pedig mobiloptimalizált weboldalra vágyik, írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre.A cikk képei: