Adjon személyre szóló ajándékot!

Adjon egy valóban személyre szóló ajándékot rokonainak, barátainak, vagy akár saját magának 50% kedvezménnyel.

Használja ki az élet minden területén azokat az előnyöket, melyeket a saját domain névhez létrehozott e-mail cím jelent. Legyen szó karrierről, tanulásról, vagy hivatalos ügyintézésről.
Íme néhány érv miért is jó a saját domain név és saját e-mail cím ha álláskeresésről, a családi levelezés összehangolásáról, vagy gyermekünk öröméről van szó.

Aktuális akciónk keretében minden személynevet tartalmazó domain esetében egyetlen évnyi tárhely díjat, és a domain regisztráció költségét számlázzuk, valamint ajándékba adunk egy újabb évnyi fenntartási szolgáltatást. Így Ön a mindössze 4826 Ft éves díjért a regisztráció dátumától számított két évnyi szolgáltatást kap.

Mi a teendője ha meglepne valakit domain névvel?

  • Írjon nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt visszahívjuk.
    Egyeztetjük Önnel a megajándékozott személy adatait, és elkészítjük Önnek a 4826 Ft-ról szóló számlát.
  • Az összeg beérkezésekor névre szóló Ajándékutalványt küldünk Önnek. A megajándékozott személyt az Ön által megadott napon, majd telefonon megkeressük. Neki csupán a szükséges dokumentumokat kell aláírnia.
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Ennyi.

Ha saját nevét foglalná le Önmagának akkor a következőt kell tennie.

  • Letölteni ezt a tárhely és domain igénylőlapot, valamint ezt a Magánszemély nyilatkozatot, majd kitöltve, elküldeni nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre.
  • Befizetni az e-mailban küldött számlát .
  • Létrehozzuk tárhelyét, elvégezzük a regisztrációt, e-mail címet készítünk, és segítünk is azt beállítani a szükséges eszközökön.
  • Fontos: Önnek is jár az egy év ajándék, így 4826 Ft éves díjért két évnyi szolgáltatást nyújtunk, akkor is ha saját részre veszi igénybe akciónkat.

Kérdése van? Hívjon minket a 06 20 9999 771-es számon, vagy irja meg telefonszámát nekünk az info@domainregisztraciokft.hu címre, és felhívjuk Önt.

Likeolja Facebook oldalunkat, hogy egyetlen akcióról se maradjon le.