Rólunk mondták

"Végre valakit (szolgáltatót) érdekel, hogy mit szeretne az ügyfél, hogy mi segítené még a megrendelőt! Ma ez már ritka!
Örülünk, hogy ilyen szolgáltatást adtok!"

Burget Péter
Testszerviz Kft

„A Domain Regisztráció Kft. csapata az első pillanatban nagyon jó benyomást keltett bennem kedvességével rugalmasságával és segítőkészségével. Közel 20 domain regisztráció megbízást adtunk már nekik és gyakorlatilag a lehetetlent is megoldották már, ennek köszönhetem a magyarpiac.hu domaint.
A minőséget és megbízhatóságot képviselik, domain regisztráció tárhely valamint VPS Hoszting tekintetében, ezért mi letettük a voksot a mellettük!
További sikeres munkát kívánunk!

Széles Zoltán
Papirosz Kft.”


„Online marketinggel és webdesignnal foglalkozom, ezért különösen fontos, hogy az általam készített honlapok technikailag is naprakészek legyenek. Gyorsaságuk, megbízhatóságuk és kimagaslóan ügyfélbarát hozzáállásuk miatt minden kliensemnek a Domain Regisztráció Kft.-t ajánlom, legyen szó domain regisztráció és/vagy tárhely vásárlásról.

Üdvözlettel,

Virág Nikolett”


"2009 elejéig egy másik cég végezte részünkre a domain regisztráció folyamatát. Az átfutási idejük, illetve az ügyfelekkel való bánásmódjuk rengeteg bosszúságot és többletmunkát okozott számunkra, valamint a saját ügyfeleink felé sem tudtunk megbízható ügyintézéssel fordulni.
A neten keresgélve számos domain regisztrátort vettünk górcső alá és végül a Domain Regisztráció Kft. mellett tettük le a voksunkat. Az eltelt másfél év igazolta döntésünket. A domain regisztráció ügymenet felgyorsult, a kommunikáció kellemes hangvételűre változott, ezáltal ügyfeleink részére is magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

"
Dragston Kft.

 

"Ha valami bonyolult, az az időt viszi el, ha valami drága az pedig a pénzt. A Domain Regisztráció Kft felhasználóbarát tárhely admin felülete és alacsony domain regisztráció árai mind a kettőn spórolnak. És nekem ez a fontos."

V. Krisztina

"Kevés olyan szolgáltatót találtunk, ahol egyetlen tárhely kezeli korlátlan számú domainünket és weboldalainkat egyformán magas technikai kiszolgálás mellett. A Domain Regisztráció Kft ilyen, így weboldalaink, e-mail címeink, új domain regisztráció és domain neveink kezelése nem csak hihetetlenül egyszerű, de költséghatékony is"

N. Ernő