Weblap készítés

Nem mindenki születik grafikusnak, de mi ezt a problémát is megoldjuk! Kollégáink segítségével ezernyi sablon közül választhat, melyt kedvező áron testre szabunk, és tartalommal feltöltünk önnek.

Különleges ajánlatunk kizárólag a Domain Regisztráció Kft tárhellyel rendelkező ügyfeleinek szól.

Új weboldalába további, hasznos kiegészítő programokat is szeretnénk figyelmébe ajánlani:

- Webáruház program: Legyen egy olyan üzlete, mely éjjel nappal nyitva van, bárki vásárolhat benne, és még eladókat sem kell alkalmaznia. Programunk keresőoptimalizált, és teljesen testre szabható.
- Cikkprogram: E kiegészítő segítségével – mely szintén keresőoptimalizált – saját hírportált üzemeltethet. Cikkeket publikálhat, képeket tölthet fel, azonnal megjelenő témakategóriákat hozhat létre, kiemelhet híreket, vagy vezércikket állíthat be.
- Fórum: Honlapján közösséget építhet, korlátlan számú témát hozhat létre Ön vagy akár látogatói, ahol bármely témában segíthetnek egymásnak. A fórum programban, Önnek mint adminisztrátornak lehetősége van a nem megfelelő felhasználók kizárására, törlésére, hozzászólások moderálására.
- Hírlevél program: Küldjön üzenetet egyetlen gombnyomással akár több ezer ügyfelének akciókról, újdonságokról, változásokról. Korlátlan hírcsoport kezelés, könnyen használható szerkesztőfelület.

Programjaink árai után az info@domainregisztraciokft.hu e-mail címen érdeklődhet.

Néhány referenciamunka az utóbbi időben készült weboldalakból:

Mobilbarát, keresőoptmalizált webáruház teljes adminisztrációval, bankkártyás fizetési lehetőséggel

www.nyir-co-klima.hu

 


Mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal hír modullal, tematikus aloldalakkal

www.ep-rc.hu

 

 

Mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal

www.air-spring.hu

 


Ingyen domain fenntartás!

Három évig nem kell fizetnie a .hu domainek hosszabbításáért. Spóroljon, akár 137 000 forintot!
Részletekért katintson ide »

ADMIN FELÜLET

WEBMAIL FELÜLET

Cikkek

Mi is az e-mail címed?nyunyuci19@gmail.com, vaganyjani@live.com, kovacspisti88@freemail.hu. Ön fejben tudja tartani, melyik rokonának melyik e-mail szolgáltatónál van a fiókja, és mi az e-mail címe? Mi se tudnánk. Ezért is van jobb megoldásunk!


Miért érkezik meg többször ugyanaz a levél?Lehet hogy Önnel is előfordult már, hogy levelező programja ugyanazt a levelet többször is letöltötte. Vajon miért?