Weblap készítés

Nem mindenki születik grafikusnak, de mi ezt a problémát is megoldjuk! Kollégáink segítségével ezernyi sablon közül választhat, melyt kedvező áron testre szabunk, és tartalommal feltöltünk önnek.

Különleges ajánlatunk kizárólag a Domain Regisztráció Kft tárhellyel rendelkező ügyfeleinek szól.

Új weboldalába további, hasznos kiegészítő programokat is szeretnénk figyelmébe ajánlani:

- Webáruház program: Legyen egy olyan üzlete, mely éjjel nappal nyitva van, bárki vásárolhat benne, és még eladókat sem kell alkalmaznia. Programunk keresőoptimalizált, és teljesen testre szabható.
- Cikkprogram: E kiegészítő segítségével – mely szintén keresőoptimalizált – saját hírportált üzemeltethet. Cikkeket publikálhat, képeket tölthet fel, azonnal megjelenő témakategóriákat hozhat létre, kiemelhet híreket, vagy vezércikket állíthat be.
- Fórum: Honlapján közösséget építhet, korlátlan számú témát hozhat létre Ön vagy akár látogatói, ahol bármely témában segíthetnek egymásnak. A fórum programban, Önnek mint adminisztrátornak lehetősége van a nem megfelelő felhasználók kizárására, törlésére, hozzászólások moderálására.
- Hírlevél program: Küldjön üzenetet egyetlen gombnyomással akár több ezer ügyfelének akciókról, újdonságokról, változásokról. Korlátlan hírcsoport kezelés, könnyen használható szerkesztőfelület.

Programjaink árai után az info@domainregisztraciokft.hu e-mail címen érdeklődhet.

Néhány referenciamunka az utóbbi időben készült weboldalakból:

Mobilbarát, keresőoptmalizált webáruház teljes adminisztrációval, bankkártyás fizetési lehetőséggel

www.nyir-co-klima.hu

 


Mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal hír modullal, tematikus aloldalakkal

www.ep-rc.hu

 

 

Mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal

www.air-spring.hu

 


Adjon személyre szóló
ajándékot!

Ajándékozzon domain nevet, rokonának, barátjának, ismerősének, vagy éppen önmagának.
50% kedvezménnyel
.
Részletekért kattintson ide »

ADMIN FELÜLET

WEBMAIL FELÜLET

Cikkek

A biztonságos Joomla oldalA nyílt forráskódú oldalak (Joomla, Wordpress, stb) számos hasznos előnye mellett, van egy nagy hátránya is. Könnyen feltörhetőek. Most induló sorozatunkban hasznos tanácsokat hozunk ezen oldalak felhasználóinak, a biztonság növelésére.

Hasznos ajándék, aminek minden gyerek örül!Ma már ott tartunk, hogy a gyerekeknek is e-mail címre van szüksége. Tanuláshoz, közösségi élethez, okos eszközökhöz gyakorlatilag mindenhez. Vajon mi legyen a gyerek e-mail címe? Tudunk egy megoldást, ami miatt a többi srác irigyelni fogja az Ön gyermekét, aki Önre fog felnézni emiatt! Kattintson!