• Fizetési lehetőségek:
 • HUF, EUR, GBP, CHF, USD

”A kert, amelyikben nincs rendben tartva a gyep, hamarosan sűrű, átláthatatlan dzsungel lesz”Ma már nyugodtan kijelenthetjük: a kis létszámú cégek esetében is igaz, hogy több a számítógép, mint az ember. Mert kell egy a számlázáshoz, kell külön egy a megrendelések kezeléséhez,és kell minden kollégának, na meg persze nem baj ha van egy tartalék, ha valami nem menne. Egymással kommunikáló helyi gépek, szervercsatlakozás, központi levelezés, megosztott nyomtatás, közös fájlhasználat stb. Csupa olyasmi, ami gondozatlanul olyan informatikai kavarodást okozhat, amihez képest a gordiuszi csomó csak egy gyerekmasni.

Rossz esetben az embernek nincs rendszergazdája, amikor baj van, akkor kerít valakit, aki nem ismeri a rendszert, így – legyen bármilyen profi az illető – időigényes, gyakran adatvesztést elkerülhetetlenül okoz a ’tűzoltás’.

Jó esetben a cégnek van saját rendszergazdája, rendszeres rendszergazdai szolgáltatás előfizetője, és ha baj van a gépeket, szervereket, hálózatot ismerő szakember oldja meg a hibát. Ilyen esetekben általában távolról, néhány perc alatt.

Nos MI vagyunk a jó eset.

Válasszon minket ha rendszereit megbízható kezekben szeretné tudni.

Rendszergazdai szolgáltatás portfóliónkban mindent megtalál, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet: Asztali számítógépek, laptopok, okostelefonok (Android, iPhone, Blackberry), táblagépek teljes körű üzemeltetése. Szerver virtualizációs megoldások. Adatmentési, vírusvédelemi, levélszemét szűrési megoldások. MS Office, Google Apps, MS Exchange és nyílt forráskódú levelezési rendszerek bevezetése, üzemeltetése. Publikus weboldalakat tartalmazó szerverek biztonságos üzemeltetése. Irodai szerverek és hálózatok, tűzfalak, routerek, beállítása és teljes körű üzemeltetése. Online bankolási szoftverek, számlázó szoftverek, elektronikus aláírási megoldások felhasználói támogatása. Számítógép hálózatok kábelezési feladatai. Licensz tanácsadás. Ethical hacking, sérülékenység vizsgálat.

Rendszergazdai szolgáltatást igénylő ügyfeleink két szerződéstípusból választhatják ki a számukra megfelelőt:
Havidíjas szerződés nélkül, eseti áron* nyújtjuk szolgáltatásainkat:

Távsegítség kliens számítógépek esetén
 • Távoli munkavégzés díja: 3.850 Ft + Áfa / megkezdett negyedóra
 • Számlázás alapja: minden megkezdett negyedóra
 • Munkaidőn kívül: 100% felár


Helyszíni segítségnyújtás kliens számítógépek esetén
 • Óradíj: 12.000 Ft + Áfa
 • Kiszállási díj (Budapest területén): 11.000 Ft + Áfa
 • Számlázás alapja: minden megkezdett óra
 • Munkaidőn kívül: 100% felár


Rendszermérnöki óradíjak: szerver, hálózati eszköz, hálózati tároló, felhő, informatikai infrastruktúra rendszerszintű kezelése
 • Távoli munkavégzés díja: 6.000 Ft + Áfa / megkezdett negyedóra
 • Helyszíni munkavégzés óradíja: 25.000 Ft + Áfa / megkezdett óra
 • Kiszállási díj (Budapest és Pest megye területén): 11.000 Ft + Áfa
 • Munkaidőn kívül: 100% felár

Munkaidő egységesen: H-P: 9:00-17:30

A feltüntetett munkadíjak alkalmi hibaelhárításra vonatkoznak. Átalánydíjas üzemeltetés, egyedi szoftver-installáció, migráció, komplex rendszerek tervezése, szállítása, konfigurálása, egyéb speciális feladat esetén kérje egyedi árajánlatunkat!


*a fenti díjak nettó munkavégzési díjak nem tartalmazzák hardware elem beszerzését.
**Szerződéses ügyfeleink részére ingyenes állapotfelmérést, helyszíni konzultációt biztosítunk.
***Amennyiben a probléma távsegítséggel nem javítható.
****A fenti árak tájékoztató jellegűek.Távsegítség programok:Teamviewer »

AnyDesk »